En god jul med Östgöta Kök Norrköping

Norrköping:

Snart tändas tusen juleljus.

Den goda juletiden nalkas och självklart hjälper vi gärna till inför ert julfirande på företaget, föreningen eller släkten. Vi förbereder inför julen och våra nissar är förväntansfulla. Nu är det möjligt att boka julbord hos oss på Östgöta Kök Norrköping. Om du hellre vill få maten hem eller till jobbfesten kan du boka catering med julbord. Eller vad sägs om en julpåse hem lagom till julaftonen?

En god jul hos oss på Östgöta Kök

Önskar du en traditionell och stämningsfull sittning, eller drag under galoscherna i en sprakande julshow? Oavsett hur du önskar avnjuta din julmat, så har vi det firande som passar just dig! Platserna till julborden och julbordsshowen är begränsade, knip din plats redan nu för en säkrad julstämning!

 

Boka julbord på Nya Torget i Norrköping

Boka julbord i Arkösund

Boka julshow med Happy Events på Nya Torget i Norrköping

 

En god jul hos er

Julbordscatering till din fest eller ditt företag

För dem som vill fira julen på sitt eget sätt erbjuder vi julbordscatering. Våra kockar kommer att förbereda en festlig måltid med traditionella smaker och leverera den till din fest eller företag. Låt oss ta hand om matlagningen, så kan ni fokusera på att njuta av festen. 

Beställ Julcatering

Vi erbjuder även kall och varm jultallrik som catering hem till er eller till ert företag: 

Beställ catering av Jultallrik

 

Julpåsen – julmat hem till dig

För den ultimata bekvämligheten kan du beställa vår julpåse med julmat, som levereras hem till dig lagom till julafton. Slipp stressen med att handla och laga julmat – låt oss ta hand om det åt dig, så kan du njuta av en god och avslappnad jul hemma.

Beställ Julpåsen